Speltesters gezocht

Testers gezocht!

Vaak komen er nieuwe spellen op de markt en daarvoor zoeken we gemotiveerde speltesters!

Ben jij ook zo zot van spellen?
Wil je jezelf kandidaat stellen als speltester?
Dan maak je kans op gratis producten om te testen!

De spellenzot werkt samen met topmerken die al jaren steengoede spellen uitbrengen. Uit het gigantische assortiment kiezen wij enkel de beste en leukste spellen uit. We willen niet zomaar een spellenshop zijn, maar we willen dé online winkel zijn voor enkel en allen topspellen.

We hechten veel belang aan het juiste advies en de nodige speluitleg. Zo kunnen we onze spelers correct adviseren. Samen vinden we het perfecte spel, voor de juiste speler!

Bevindingen en ervaringen zijn broodnodig om zo het advies nog te optimaliseren. Denk je dat je andere spelers goed advies kan geven met jouw ervaringen? Geef je dan op als echte spellentester! Je krijgt gratis een spel toegestuurd dat je mag testen en houden.

Maandelijks worden er op onze blog verslagen en foto’s toegevoegd van ervaren spelers. Alle spellen krijgen een review geschreven waarbij de spellentester laat zien hoe het spel te werk gaat en zijn of haar ervaring deelt.

Je kan de spel-verslagen hier vinden.

 

Daarom zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde spelers die het zien zitten om een spel uit te testen.

 

Wat verlangen wij van onze speltesters?

Gedurende 2 weken krijgen jullie de kans om een spel uit te testen. Na deze testperiode verwachten wij van jullie:

  • Vijf leuke foto’s tijdens het spelen van het betreffende spel (Je hoeft hiervoor geen professioneel fotomateriaal te hebben)
  • Een korte reviewtekst die we op onze website mogen plaatsen

We bedanken onze spellentesters!

De speltester mag zijn test-spel na afloop gratis houden of heeft recht op een spellenzot-cadeaubon. Dit zal op voorhand besproken worden met de speltester.

Hoe kan je spellentester worden?
Vul het formulier in om spellentester te worden.

Zodra je gegevens in onze database zitten, selecteren we per spel enkele geschikte testers. Je moet dus enkel afwachten tot we je contacteren.